top of page
entertainment smaak van rotterdam.jpg

Aanmelden podium

smaak rotterdam header (1).jpg

Meld je aan voor het podium

Inschrijvingen voor het Podium op Smaak van Rotterdam 2024 zijn nu geopend! Lees eerst zorgvuldig de onderstaande criteria door voordat je je inschrijft.

Deelnamecriteria voor podium op Smaak van Rotterdam 2024:

1. Muzikale Stijl: We verwelkomen muzikanten, bands en zangers uit diverse genres, waaronder maar niet beperkt tot jazz, blues, pop, rock, wereldmuziek en folk. Het is belangrijk dat jouw muziek past bij de sfeer en ambiance van het evenement.

 

2. Kwaliteit van Optreden: We streven naar professionele en hoogwaardige optredens die het publiek vermaken en betoveren. Jouw muziek moet van een hoog niveau zijn en geschikt zijn voor live-uitvoeringen.

 

3. Podiumpresentatie: Naast de muzikale kwaliteit is de presentatie op het podium ook van belang. Zorg voor een professionele uitstraling en interactie met het publiek om een onvergetelijke ervaring te creëren.

 

4. Repertoire en Duur: Muzikanten dienen een gevarieerd repertoire te hebben dat geschikt is voor een optreden van richtlijn 45 minuten.

 

5. Geen alcoholgebruik: Tijdens het optreden is het niet toegestaan voor muzikanten om alcohol te drinken.

 

6. Standaardvergoeding: Voor optredende muzikanten geldt een standaard vergoeding van €75 per optreden. Elk optreden ontvangt dezelfde vergoeding, ongeacht de duur of de grootte van het optreden.

 

7. Podium voor Opkomend Talent: Het podium op Smaak van Rotterdam is voornamelijk bedoeld voor opkomend talent, van jong tot oud. We moedigen zowel beginnende als ervaren muzikanten aan om zich aan te melden en een kans te krijgen om hun talent te tonen aan het publiek.

 

8. Instrumentatie Voorzieningen: Smaak van Rotterdam zorgt voor een basisinstrumenten setup, waaronder microfoons en de nodige stekkers voor de instrumenten. Muzikanten, bands en zangers worden vriendelijk verzocht hun eigen specifieke instrumenten en extra apparatuur mee te nemen voor hun optredens, indien nodig. Hoewel we een standaard instrumentarium bieden, kunnen wijzigingen in de beschikbare apparatuur plaatsvinden. Momenteel omvat onze backline setup een basversterker (4.5XL met HA2500), een gitaarversterker (Vox AD50vtXL), een drumstel met een 22" bass drum, 18", 12" en 10" toms, bekkens, stands, pedaal, één mengtafel, zes monitoren en een keyboardstandaard. We kunnen niet garanderen dat aanvullende specifieke apparatuur beschikbaar is buiten de genoemde basisinstrumenten en apparatuur.

 

9. Podiumafmetingen: Het podium op Smaak van Rotterdam heeft een standaard afmeting van 7.5 meter breed en 5 meter diep. Muzikanten, bands en zangers moeten rekening houden met deze afmetingen bij het plannen van hun optreden en het opstellen van hun apparatuur en instrumenten.

 

Met het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze voorwaarden en de betaling van de standaardvergoeding. We kijken uit naar jouw deelname als muzikant, band of zanger op Smaak van Rotterdam 2024!

Aanmelden Podium

Bestand uploaden
  • Hoeveel microfoons

  • Hoeveel zangers zijn er in je band/act

  • Hoeveel basgitaristen zijn er in jullie band/act?

  • Hoeveel andere gitaristen zijn er in jullie band?

  • Is er een drummer aanwezig?

  • Gebruiken jullie een keyboard?

  • Hoeveel mensen zitten er totaal in jullie band?

  • Zijn er nog andere benodigdheden die jullie nodig hebben om te spelen?

Welke dagen kan je optreden?

Bedankt voor de inzending!

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page