top of page
latin (1).jpg

Latin Bootcamp

smaak rotterdam header (1).jpg

Ontdek onze Latin Bootcamp

Bij het Smaak van Rotterdam Festival draait het niet alleen om het hoofdpodium; het draait ook om het ervaren van interactieve workshops die de zintuigen prikkelen en de gemeenschap versterken. Een van de meest geliefde workshops is onze salsa bootcamp, waar festivalgangers de kans krijgen om onder begeleiding van ervaren instructeurs de sensuele bewegingen van salsa te omarmen.

 

In de bruisende sfeer van het festivalterrein kunnen deelnemers zich onderdompelen in de ritmische klanken van de Latijns-Amerikaanse muziek terwijl ze de basiselementen van deze gepassioneerde dans leren. Met zorgvuldige instructies en aanmoediging van de instructeurs, kunnen zelfs beginners snel de essentie van salsa omarmen en hun dansvaardigheden verfijnen.

 

Maar deze workshop gaat verder dan alleen dans. Het is een gelegenheid om verbinding te maken, niet alleen met de muziek en de beweging, maar ook met mede-festivalgangers. Door samen te dansen, ontstaat er een gevoel van gemeenschap en culturele uitwisseling die verder reikt dan de dansvloer. Het is een viering van diversiteit en samenzijn, waarbij de universele taal van muziek en beweging mensen van alle achtergronden verenigt.

 

Of je nu een doorgewinterde danser bent of nog nooit een salsa stap hebt gezet, de salsa bootcamp op het Smaak van Rotterdam festival biedt een unieke gelegenheid om te leren, te groeien en vooral te genieten van de hartverwarmende energie van deze betoverende dans.

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page