top of page
entertainment smaak van rotterdam.jpg

Entertainment & activiteiten

smaak rotterdam header (1).jpg

Ontdek de Smaak van Rotterdam 2024

Ontdek de levendige culinaire en culturele scene van Rotterdam bij Smaak van Rotterdam! Laat je smaakpapillen verwennen door een scala aan heerlijke gerechten van lokale foodtrucks, geniet van liveoptredens van getalenteerde muzikanten en ontdek de unieke kunstwerken van lokale kunstenaars. Bij Smaak van Rotterdam draait alles om het samenbrengen van mensen en het vieren van de diverse smaken en talenten die deze stad te bieden heeft. Kom langs en laat je verrassen door de authentieke smaak van Rotterdam

Latin bootcamp

latin boodcamp smaak van rotterdam.jpg

Bij het Smaak van Rotterdam Festival draait het niet alleen om het hoofdpodium; het draait ook om het ervaren van interactieve workshops die de zintuigen prikkelen en de gemeenschap versterken.

Art Market

art market smaak van rotterdam 1.jpg

De Art Market op Smaak van Rotterdam is een bruisende ontmoetingsplek waar talentvolle kunstenaars hun creatieve werken tentoonstellen en waar bezoekers de kans krijgen om een stukje van deze artistieke pracht mee naar huis te nemen.

Muziek

entertainment smaak van rotterdam.jpg

Smaak van Rotterdam omarmt een unieke benadering door een hoofdpodium te creëren dat voornamelijk wordt bezet door lokale artiesten. Deze artiesten vormen een smeltkroes van diversiteit en eclecticisme, met een speciale focus op het ondersteunen van opkomend talent, ongeacht hun bekendheid.

Sip & Paint

workshops smaak van rotterdam.jpg

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een betoverende artistieke ervaring tijdens onze Sip and Paint workshops op het festival.

bottom of page