top of page
sip + paint (1) (1).jpg

Sip & Paint

smaak rotterdam header (1).jpg

Ontdek Sip & Paint

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een betoverende artistieke ervaring tijdens onze Sip and Paint workshops op het festival. Temidden van de serene omgeving van het park bieden we je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten, omringd door de geurige geur van vers gemengde cocktails en de rustgevende melodieën van live muziek.

 

Stap binnen in onze schilderachtige oase, waar je wordt begroet door een uitnodigende sfeer van inspiratie en ontspanning. Neem plaats aan je schildersezel, pak je penseel en laat je meevoeren op een reis van zelfexpressie en artistieke ontdekking. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of nog nooit eerder een penseel hebt aangeraakt, onze deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke penseelstreek, elke kleurenkeuze en elk artistiek besluit.

 

Terwijl je je penseel over het doek beweegt, voel je de stress van de buitenwereld van je afglijden terwijl je je volledig concentreert op het creëren van je eigen meesterwerk. Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid om je heen, de kleuren van de ondergaande zon, de dansende bladeren in de wind, en laat deze momenten van rust en reflectie je leiden in je artistieke exploratie.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je genieten van heerlijke cocktails die speciaal voor jou zijn bereid terwijl je aan je kunstwerk werkt. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je je zintuigen prikkelt en je geest verfrist met elke slok van onze verfrissende drankjes.

 

Kan je niet wachten om deze magische reis te ervaren? Wacht dan niet langer en boek nu je privé sessie via de onderstaande link. Stap binnen in een wereld van creativiteit, ontspanning en pure artistieke vreugde, en laat jezelf onderdompelen in de onvergetelijke ervaring van onze Sip and Paint workshops op het festival.

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page