top of page
wat is smaak (1).jpg

Wat is Smaak?

smaak rotterdam header (1).jpg

Wat is Smaak?

De levendige stad Rotterdam staat bekend om zijn dynamische cultuur, hypermoderne architectuur en, belangrijker nog, zijn gevarieerde en heerlijke eetcultuur. Van oer-Hollandse gerechten tot internationale gerechten, de stad biedt een feest voor de zintuigen die zijn weerga niet kent. 

 

Met dat in gedachten zijn we verheugd om Smaak Van Rotterdam aan te kondigen, een viering van het culinaire erfgoed van de stad en een eerbetoon aan de bloeiende eetcultuur. Dit evenement brengt een aantal van de meest opwindende restaurants, diners en eetgelegenheden uit heel Rotterdam samen en presenteert hun heerlijke gerechten, unieke smaken en culinaire creativiteit.

 

Of je nu een local bent of een bezoeker, het festival Smaak van Rotterdam is de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in het rijke culinaire erfgoed met zijn bekende en opkomende talenten van de stad!

 

Mis je kans niet om te genieten van de heerlijke smaken van Rotterdam - noteer Smaak Van Rotterdam, dat plaatsvindt van 30 augustus t/m 1 september in het Vroesenpark, in je agenda. We kunnen niet wachten om je weer daar te zien!

Impressie van voorgaande editie

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page