top of page
entertainment smaak van rotterdam.jpg

Sponsors & Samenwerkingen

smaak rotterdam header (1).jpg

Sponsors & Samenwerkingen

Welkom bij Smaak van Rotterdam, waar we trots samenwerken met onze gewaardeerde partners om jouw festivalervaring te verrijken.

 

Met de ondersteuning van Stadshaven Rotterdam voorzien we je van verfrissende bieren om van te genieten terwijl je de levendige sfeer en gevarieerde entertainment omarmt. Stadshaven Rotterdam brengt niet alleen drankjes, maar ook een toewijding aan kwaliteit en gemeenschap naar onze festivals, waardoor elke slok die je neemt bijdraagt aan het florerende culturele landschap van onze stad.

 

We zijn ook verheugd om onze sponsor Pipoos te verwelkomen, die een essentieel onderdeel vormt van onze Sip and Paint workshops. Pipoos zorgt voor hoogwaardige verf en materialen, waardoor elke penseelstreek een ware kunstzinnige expressie wordt. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie brengt een extra dosis inspiratie naar onze workshops.

 

Bovendien werken we nauw samen met Rotzak, onze partner die de grote zitzakken levert waarop je kunt loungen en ontspannen in het park. Deze comfortabele beanbags van Rotzak bieden de perfecte plek om te relaxen en te genieten van de muziek en sfeer van het festival. Hun bijdrage zorgt ervoor dat ons publiek optimaal kan genieten van de evenementen.

 

Met Stadshaven Rotterdam, Pipoos en Rotzak aan onze zijde streven we ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden die al je zintuigen prikkelt. Kom langs, geniet van een verfrissend drankje, laat je creativiteit de vrije loop en ontspan op comfortabele beanbags terwijl je geniet van de muziek en de ambiance in het park. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Proost op kunst, proost op ontspanning, proost op samenwerking, proost op Smaak van Rotterdam!

Samenwerken met Smaak van Rotterdam

Wil je ook deel uitmaken van onze fantastische groep partners? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens en ontdek hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan het succes van Smaak van Rotterdam!

Waarom samenwerken met Smaak van Rotterdam?

  • Toegang tot een divers publiek: Met duizenden bezoekers trekken onze festivals een gevarieerd publiek van alle leeftijden en achtergronden. Dit biedt partners de mogelijkheid om hun merk onder de aandacht te brengen bij een breed scala aan potentiële klanten.

  • Positieve merkassociatie: Smaak van Rotterdam staat bekend om zijn hoogwaardige evenementen die gericht zijn op het bevorderen van lokale kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes. Door met ons samen te werken, kunt u uw merk associëren met positieve en waardevolle ervaringen voor de gemeenschap.

  • Maatwerk Opties: We begrijpen dat elk bedrijf unieke doelstellingen heeft. Daarom bieden we maatwerk opties voor samenwerking, variërend van sponsoring van specifieke evenementen tot op maat gemaakte activaties en marketingcampagnes.

smaak rotterdam header (1).jpg

Hoe kunt u samenwerken met Smaak van Rotterdam

  • Sponsormogelijkheden: Wordt een officiële sponsor van Smaak van Rotterdam en geniet van exposure op onze evenementen, online kanalen en marketingmaterialen.

  • Activaties en promoties: Creëer unieke activaties en promoties die passen bij uw merk en doelgroep, en bereik direct ons festivalpubliek.

  • Media- en marketing partnerships: Werk samen met ons team om op maat gemaakte marketingcampagnes te ontwikkelen die uw merk op de voorgrond plaatsen via onze diverse communicatiekanalen.

Neem contact met ons op

Klaar om uw merk te laten schitteren bij Smaak van Rotterdam? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor onze bezoekers en uw merk naar nieuwe hoogten tillen. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page