top of page
entertainment smaak van rotterdam.jpg

Muziek

smaak rotterdam header (1).jpg

Ontdek onze muziek

Smaak van Rotterdam omarmt een unieke benadering door een hoofdpodium te creëren dat voornamelijk wordt bezet door lokale artiesten. Deze artiesten vormen een smeltkroes van diversiteit en eclecticisme, met een speciale focus op het ondersteunen van opkomend talent, ongeacht hun bekendheid. Het festival is een levendig tableau van muzikale stijlen, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een rijk palet aan genres, variërend van meeslepende jazz en soul tot opzwepende Afrikaanse ritmes, betoverende Nederlandse klanken en zelfs prikkelende Antilliaanse rap.

 

Door deze veelzijdigheid te omarmen, biedt Smaak van Rotterdam niet alleen een unieke en meeslepende ervaring voor festivalgangers, maar draagt het ook bij aan de lokale kunst- en muziekscene door een cruciaal platform te bieden voor opkomend talent om hun vaardigheden en creativiteit te tonen aan een breed publiek. Het festival fungeert als een broedplaats voor nieuwe geluiden en frisse perspectieven, waarbij lokale talenten de kans krijgen om te schitteren en te groeien binnen een ondersteunende en stimulerende omgeving.

 

Met een hart dat klopt op het ritme van de stad zelf, is Smaak van Rotterdam meer dan alleen een evenement; het is een viering van de levendige culturele dynamiek van de stad, belichaamd door haar diverse muzikale landschap. Het festival viert de kracht van muziek om mensen samen te brengen, grenzen te overschrijden en nieuwe horizonten te verkennen, en creëert zo een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verheft.

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page