top of page
entertainment smaak van rotterdam.jpg

Info

smaak rotterdam header (1).jpg

Info editie 2024

Editie 2024

De tweede editie van Smaak van Rotterdam 2024 is op 30, 31 augustus en 1 september in het Vroesenpark. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen en bevindt zich in het Vroesenpark. Wij verzoeken alle bezoekers om het terrein met respect en gezond verstand te betreden. Hieronder vind je een aantal huisregels en veelgestelde vragen (FAQ).

 

Herbruikbare glazen

Gelieve er rekening mee te houden dat er bij de aanschaf van het eerste drankje een kleine vergoeding wordt berekend. Hiermee ontvang je een speciaal, milieuvriendelijk glas dat gedurende het hele festival gebruikt kan worden, dat ook nog leuk als souvenir mee naar huis kan worden genomen. Dit glas wordt vervangen door een schoon exemplaar telkens wanneer je een nieuw drankje bestelt. Het gebruik van herbruikbare glazen is in overeenstemming met de duurzaamheidsrichtlijnen van de Gemeente Rotterdam, waaraan wij ons moeten houden. 

 

Openingstijden 2024

30 augustus – 14:00 - 23:00

31 augustus – 13:00 - 23:00

1 september – 13:00 - 22:00

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Betalen is mogelijk met pin op alle locaties. Sommige eetkraampjes accepteren ook contante

betalingen. Voor drankjes is alleen betalen met pin mogelijk.

 

Eigen eten & drinken

Het is niet toegestaan om eigen etenswaren en dranken mee te brengen naar het evenemententerrein. 

Indien bewakers toch bezoekers betrappen op het meenemen van eigen eten en drinken, zullen deze worden ingenomen. Bij weigering worden de betreffende bezoekers verwijderd van het terrein.

 

Alcohol en Drugsgebruik

Het gebruik van drugs en excessief alcoholgebruik is niet toegestaan, inclusief zowel soft- als

harddrugs. We hanteren een strikt beleid van zero tolerance (raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie). Hoewel alcohol wordt geserveerd, is het consumeren ervan alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder. Wangedrag en openbare dronkenschap  worden niet getolereerd en kunnen resulteren in ontzegging van de toegang.

 

Wordt er gecontroleerd?

Bij aankomst op het evenemententerrein kan er een controle van tassen, fouillering en/of een

identiteitscontrole voor het verkrijgen van alcoholische dranken voor personen van 18 jaar en ouder plaatsvindt. Het is verplicht om hieraan mee te werken. Het weigeren van medewerking kan helaas leiden tot ontzegging van de toegang.

 

Mag ik met een groep komen?

Smaak van Rotterdam verwelkomt individuen en groepen van alle leeftijden. Minderjarigen zijn

toegestaan op het evenement, maar dienen te allen tijde vergezeld te worden door een volwassene.

 

Zijn (huis)dieren toegestaan?

Vanwege hygiënische redenen en in het belang van de veiligheid, is het niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het evenemententerrein. Bezoekers die met een huisdier arriveren, zullen daarom de toegang worden ontzegd.

 

Hoe bereik ik het festival?

Smaak van Rotterdam wordt gehouden in het Vroesenpark en is zowel lopend, fietsend, met de auto of met het openbaar vervoer bereikbaar. Houd er wel rekening mee dat er weinig parkeerplaatsen beschikbaar zijn in de nabije omgeving. Het Vroesenpark is gevestigd tegenover Diergaarde Blijdorp.

 

Metro: de dichtstbijzijnde metrohalte is “Blijdorp”. Deze halte ligt op 3 minuten loopafstand van het Vroesenpark.

Bus: Vanaf Rotterdam Centraal vertrekt bus “33” richting Overschie. Deze stopt bij de halte

“Vroesenpark”.

Locatie

bottom of page