top of page
wat is smaak (1).jpg

Aanmelden foodtrucks

smaak rotterdam header (1).jpg

Meld je foodtruck aan

Inschrijvingen voor de Foodtrucks op Smaak van Rotterdam 2024 zijn nu geopend! Lees eerst zorgvuldig de onderstaande criteria door voordat je je inschrijft.

foodtruck smaak (1)_edited.png

Deelnamecriteria voor Foodtrucks op Smaak van Rotterdam 2024:

1. Foodtruck Vereiste: Om deel te nemen aan Smaak van Rotterdam dien je in het bezit te zijn van een foodtruck of andere stands. Helaas worden deze niet verzorgd door Smaak van Rotterdam.

2. Uitstraling: We streven naar een gezellige sfeer op het festival. Daarom zoeken we foodtrucks die er leuk uitzien en passen bij de ambiance. Het totaalplaatje moet kloppen, inclusief de uitstraling, het product dat verkocht wordt, de presentatie van zowel de foodtruck als de gerechten, en de enthousiaste werkhouding.

3. Extra Beleving: We vragen aan alle foodtruckers om mee te denken over een extra beleving bij hun foodtruck. Denk aan workshops, informatie over producten, kleine attracties of andere leuke activiteiten die de festivalervaring van de bezoekers verrijken. Foodtrucks die hier iets leuks voor bedenken en de juiste uitstraling hebben, krijgen voorrang bij plaatsing.

4. Actieve & Positieve Houding: Een positieve en actieve houding van het personeel in de foodtruck is essentieel voor de totale beleving van de bezoeker op het festival.

5. Kleine Porties & Lage Prijzen: Om de bezoeker nog beter te bedienen, verzoeken we cateraars om ook kleinere porties beschikbaar te stellen tegen lagere prijzen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers meer kunnen proeven en ervaren zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

6.Geen Verkoop van Dranken: Het is niet toegestaan om dranken, inclusief softdrinks, alcoholische dranken of andere soorten dranken, te verkopen vanuit de foodtruck.

7. Geen alcoholgebruik: Tijdens het evenement is het niet toegestaan voor eigenaren van foodtrucks om alcohol te drinken.

8. Controle Voedselveiligheid: Een onafhankelijk voedselveiligheid bureau zal de voedselketen op het festival monitoren en controleren.

9. Geen Haring in de Grond: Het plaatsen van haringen in de grond op het festivalterrein is niet toegestaan.

10. Winacties: Om het plezier van onze bezoekers te vergroten, organiseren we winacties via voorafgaand aan het festival, en tijdens het evenement zelf. We geven voorkeur aan foodtrucks die graag willen deelnemen aan deze activiteiten

smaak rotterdam header (1).jpg

Aanmelden

Kijk voordat je je inschrijft goed naar de foto’s en aftermovies van Smaak van Rotterdam. Aan de hand hiervan kun je goed afwegen of jouw foodtruck eventueel past binnen het festival.

Met het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze voorwaarden. We kijken uit naar jouw deelname aan Smaak van Rotterdam 2024!

Aanmelden Foodtruck

Bestand uploaden
Frituur aanwezig in de inrichting?
Maak je gebruik van gasflessen?
Bied je vegetarische en/of veganistische gerechten aan?
Bekend met de HACCP eisen?
Heb je glutenvrije gerechten?
Zijn je gerechten halal?
Welke maat standplaats
Welke Stroom?
Heb je water nodig?
Heb jij vorig jaar meegedaan met Smaak van Rotterdam?

Bedankt voor de inzending!

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page