top of page
art market (1).png

Aanmelden Art Market

smaak rotterdam header (1).jpg

Meld je aan voor de Art Market

Inschrijvingen voor de Art Market op Smaak van Rotterdam 2024 zijn nu geopend! Lees eerst zorgvuldig de onderstaande criteria door voordat je je inschrijft.

Deelnamecriteria voor Art Market op Smaak van Rotterdam 2024:

1. Kraam: Smaak van Rotterdam zal een kraam voor de Art Market verstrekken, met een afmeting van 250 cm bij 80 cm, inclusief overkapping.

 

2. Prijs Kraam: De prijs voor deelname aan de Art Market bedraagt €50 voor de volledige duur van het evenement (3 dagen).

 

3. Uitstraling: We streven naar een inspirerende sfeer op de markt. Daarom zoeken we kunstenaars die een esthetische en aantrekkelijke presentatie van hun kunstwerken kunnen bieden. De uitstraling van de kraam, de kunstwerken, en de enthousiaste houding van de kunstenaar moeten in harmonie zijn en de bezoekers aanspreken.

 

4. Extra Beleving: We vragen aan alle kunstenaars om na te denken over een extra beleving bij hun kraam. Dit kan variëren van live demonstraties, interactieve kunstinstallaties, workshops, tot andere creatieve activiteiten die de bezoekers een unieke ervaring bieden. Kunstenaars die hier creatieve ideeën voor bedenken, krijgen voorrang bij toewijzing van de kraam.

 

5. Actieve & Positieve Houding: Een positieve en interactieve houding van de kunstenaar is van essentieel belang om de bezoekers te betrekken bij de kunst en de algehele ervaring van de Art Market te verbeteren.

 

6. Geen Verkoop van Dranken: Het is niet toegestaan om dranken, inclusief softdrinks, alcoholische dranken of andere soorten dranken, te verkopen vanuit de kraam.

Aanmelden ArtMarket

Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page