top of page
art market (1).png

Art Market

smaak rotterdam header (1).jpg

Ontdek onze Art market

De Art Market op Smaak van Rotterdam is een bruisende ontmoetingsplek waar talentvolle kunstenaars hun creatieve werken tentoonstellen en waar bezoekers de kans krijgen om een stukje van deze artistieke pracht mee naar huis te nemen. Deze levendige markt is een ware schatkamer van diverse kunstvormen, met een scala aan expressieve stijlen en technieken die de verbeelding prikkelen en de zintuigen betoveren.

 

Wandel langs de kraampjes en bewonder de verscheidenheid aan kunstwerken die tentoongesteld worden, variërend van kleurrijke schilderijen en intrigerende sculpturen tot verfijnde fotografie en ambachtelijke handgemaakte creaties. Ontdek de unieke stemmen en perspectieven van lokale kunstenaars terwijl ze hun passie en vakmanschap delen met het publiek.

 

Of je nu op zoek bent naar een statement stuk voor je huis, een uniek cadeau voor een geliefde of gewoon geïnspireerd wilt worden door de creativiteit om je heen, de Art Market biedt voor elk wat wils. Maak een praatje met de kunstenaars, leer meer over hun inspiratiebronnen en creatieve proces, en laat je verrassen door de verhalen achter de kunstwerken.

 

Maar de Art Market is meer dan alleen een plek om kunst te bewonderen; het is een kans om de lokale kunstgemeenschap te ondersteunen en te vieren. Door kunst te kopen op de markt, geef je niet alleen een thuis aan een uniek kunstwerk, maar ondersteun je ook de voortdurende groei en bloei van creativiteit in de stad.

 

Dus kom langs, laat je inspireren en ontdek de wonderen van de Art Market op Smaak van Rotterdam. Wie weet welk meesterwerk op jou wacht om te ontdekken en te koesteren.

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page