top of page
kids (1) (1).jpg

Kids

smaak rotterdam header (1).jpg

Kids 

Op Smaak van Rotterdam willen wij ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt, ook de jongste bezoekers! Wij zijn verheugd om ook onze jongste bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden in onze speciale "Kinderhoek" vol leuke en boeiende activiteiten.

 

Maar dat is niet alles! Duik in de betoverende wereld van Aqua, de Rotterdamse Zeemeermin, die in haar schelp klaarstaat om de kinderen te ontvangen. Hier kunnen ze zich verkleden als zeemeerminnen en zeemeermannen, compleet met schitterende staarten en zeewaardige accessoires. Een perfect moment om samen met de kids een magische fotosessie te beleven, om deze unieke herinnering voor altijd vast te leggen.

 

Bij "Smaak van Rotterdam" geloven we in het creëren van een gezellige en veilige omgeving voor onze jonge bezoekers. Onze enthousiaste begeleiders staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat de kinderen zich vermaken terwijl ouders ontspannen kunnen genieten van het culinaire aanbod en de sfeervolle ambiance.

 

Maar dat is nog niet alles! In onze knutselhoek kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en prachtige kunstwerken maken om mee naar huis te nemen. Van kleurrijke schilderijen tot originele knutselwerkjes, er is voor elk kind iets te ontdekken en te maken. En nog veel meer!

 

Mis deze onvergetelijke ervaring voor de kids niet! Kom langs bij onze "Kinderhoek" en laat je kinderen opgaan in een wereld van avontuur, verbeelding, en plezier.

smaak2-145.jpg

Proef de Smaak van Rotterdam

30 Aug t/m 1 Sep 2024 | Vroesenpark

bottom of page